Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Βόλος: Σταματούν οι ταφές

Ορατός είναι ο κίνδυνος από την επόμενη εβδομάδα να σταματήσουν οι ταφές στο Κοιμητήριο του Βόλου, καθώς στον εργολάβο που έχει την εργολαβία ταφών - εκταφών οφείλονται ποσά συνολικού ύψους 165.000 και ήδη, όπως έχει διαμηνύσει στο Δήμαρχο Βόλου και στην αρμόδια Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ.κ. Σκοτινιώτη και Οικονόμου, αν δεν εξοφληθεί μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη 10 Μαρτίου, τότε αδυνατεί να συνεχίσει την παροχή των υπηρεσιών του.

Το πρόβλημα ωστόσο παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της αρμόδιας Αντιδημάρχου Οικονομικών Νατάσσας Οικονόμου η οποία εκτός των άλλων σημειώνει ότι για τις οφειλές, περίπου εκατόν εβδομήντα χιλιάδων ευρώ, που οφείλονται προς τον εργολάβο που έχει αναλάβει τις εργασίες ταφών και εκταφών, ο Επίτροπος δεν ενέκρινε σχετικό ένταλμα πληρωμής μέρους του ποσού, θεωρώντας άκυρες τις συμβάσεις που είχαν συναφθεί, το προηγούμενο έτος,.

Η αιτιολογία ήταν ότι επρόκειτο για σύμβαση παροχής υπηρεσιών και όχι έργου και συνεπώς δε δικαιολογείται εργολαβικό όφελος, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει δυνατότητα από το Δήμο της εκπλήρωσης της οικονομικής του υποχρέωσης προς τον εργολάβο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More