Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Ένας 40χρονος από τη Σπερχειάδα ο «εγκέφαλος» της ληστείας του ταχυδρόμου

Στη φυλακή οδηγήθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ένας 40χρονος Έλληνας από τη Σπερχειάδα, που αποκαλύφθηκε ότι ήταν ο «εγκέφαλος» της αιματηρής ληστείας, με θύμα έναν ταχυδρομικό υπάλληλο στη Μακρακώμη Φθιώτιδας.

Η Ασφάλεια Λαμίας βρίσκεται στα ίχνη των δύο συνεργών του, που επίσης προέρχονται από τη δυτική Φθιώτιδα.

Ο 40χρονος, που κατοικούσε μόνιμα στην Αθήνα, αλλά πηγαινοερχόταν στην ιδιαίτερη πατρίδα του, είχε θεωρηθεί από την πρώτη στιγμή ύποπτος για συμμετοχή στη ληστεία, καθώς πριν και κατά τη διάρκειά της τον είχαν δει αυτόπτες μάρτυρες να κάθεται σε διπλανό καφενείο και να μιλάει συνεχώς στο κινητό του.

Αμέσως μετά τον τραυματισμό του ταχυδρομικού, που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Λαμίας, ο 40χρονος έφυγε με την ασημί BMW που οδηγούσε. Έκανε, όμως, το λάθος να μην συμμορφωθεί στο σήμα αστυνομικών να σταματήσει για έλεγχο κι έτσι καταδιώχθηκε και συνελήφθη στην περιοχή της Βίστριζας.

Όπως αποδείχθηκε από την άρση απορρήτου στο κινητό του, αυτός ενημέρωνε τους δύο συνεργούς του για τις κινήσεις των ταχυδρομικών που είχαν πάει στην αντικρινή τράπεζα για να παραλάβουν τα 80.000 ευρώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More