Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Μετανάστες: Όχι στο νοσοκομείο

Με την κατάσταση πλέον να έχει φτάσει σε οριακό σημείο, δεδομένης της κακοκαιρίας, αλλά και την επιδείνωση της υγείας τους, οι απεργοί πείνας αρνήθηκαν την μαζική μεταφορά τους σε νοσοκομείο, όπως είχε προτείνει το Υπουργείο Υγείας νωρίτερα τη Δευτέρα (7/3).

Οι μετανάστες απεργοί ζήτησαν για ακόμη μια φορά την πλήρη ικανοποίηση των αιτημάτων τους και δήλωσαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν για όσο χρειαστεί.

“Σε περίπτωση που ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα μας, εμείς σταματάμε την απεργία τώρα”, είπαν οι μετανάστες στο άκουσμα της ανακοίνωσης του υπουργείου Υγείας.

Στο μέγαρο της Υπατίας μετέβησαν ο διοικητής της Α Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής, Άρης Μουσιώνης, και ο διευθυντής του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θεόδωρος Παπαδημητρίου, προκειμένου να συζητήσουν την πρόταση που απέρριψαν αργότερα οι μετανάστες.

Η απεργία πείνας βρίσκεται στη 42η ημέρα, ενώ πάνω από 100 απεργοί νοσηλεύονται με σοβαρά συμπτώματα ασθενειών, όπως νεφρική ανεπάρκεια, ενώ σε προκωματώδη κατάσταση νοσηλεύεται ένας απεργός από τη Θεσσαλονίκη λόγω υπογλυκαιμικού επεισοδίου.

Πάντως, οι απεργοί έχουν να αντιμετωπίσουν και την κακοκαιρία που έχει πλήξει από το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας τη χώρα, αφού αρνούνται να κοιμηθούν μέσα στο κτήριο της Υπατίας, αλλά στον προαύλιο χώρο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More