Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

166 τα θύματα του σεισμού στη Νέα Ζηλανδία

Στους 166 ανέρχονται οι νεκροί στη Ζηλανδία σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό της αστυνομίας που προειδοποιεί πως θα χρειαστούν μήνες για να αναγνωριστούν ορισμένες σοροί, οι οποίες ανασύρθηκαν από τα ερείπια στο Κράιστσερτς, που μεγάλο τμήμα του ισοπεδώθηκε από τον σεισμό της 22ας Φεβρουαρίου.

Μία διεθνής ομάδα από ειδικούς, που έχουν έλθει από την Αυστραλία, τη Βρετανία, την Ιαπωνία, την Κίνα, την Ταϊλάνδη, τη Σιγκαπούρη, το Ισραήλ, εργάζεται εντατικά για την αναγνώριση των θυμάτων.

«Γνωρίζουμε πως οι οικογένειες θέλουν να πάρουν τους δικούς τους, ιδίως οι οικογένειες θυμάτων που έχουν έλθει από άλλες χώρες και οι ομάδες μας εργάζονται νυχθημερόν», τόνισε ο Σαμ Χόιλ, εκπρόσωπος της αστυνομίας, ενώ πρόσθεσε πως «η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική από αυτή που βλέπουμε σε τηλεοπτικά προγράμματα, τύπου CSI».

Η πρόσβαση στο κέντρο του Κράιστσερτς, που είχε απαγορευθεί στο κοινό μετά τον σεισμό, αποκαταστάθηκε τμηματικά σήμερα, προκειμένου να επιτραπεί στον κόσμο να απομακρύνει οχήματα, ή μηχανήματα που είναι αναγκαία για την εργασία του.

Η είσοδος εξακολουθεί να απαγορεύεται σε αμφίβολης ευστάθειας κτήρια, ή σε σημεία όπου συνεχίζονται οι έρευνες.

Οι αρχές εκτιμούν πως το κέντρο της πόλης έχει καταστραφεί και ό,τι παραμένει όρθιο πρέπει να κατεδαφισθεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More