Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Αθήνα: Ξενοδοχεία... "μαϊμού"!

Τουλάχιστον 3 κρούσματα έχουν υπόψιν τους οι ξενοδόχοι. Πρόκειται για πολυκατοικίες στις οποίες οι χώροι μισθώνονται ακόμα και με την ημέρα, όπως σημειώνεται, με κύρια πρόσβαση στην αγορά του Διαδικτύου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ) κ. Γ. Τσακίρη, το ΞΕΕ δέχθηκε πρόσφατα καταγγελίες από ξενοδόχους της Αττικής και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αμαρουσίου, οι οποίοι αντιλήφθηκαν τη δραστηριότητα επιχειρήσεων που μισθώνουν διαμερίσματα και δωμάτια χωρίς να έχουν άδεια λειτουργίας.


Μάλιστα τα κρούσματα έγιναν αντιληπτά από την παρουσία των «ξενοδοχείων» σε μερικά από τα μεγαλύτερα διαδικτυακά ταξιδιωτικά sites, αφού χρησιμοποιούν το booking.com ή το Expedia, για την προσέλκυση πελατείας, όπου παρουσιάζονται με συγκεκριμένη ονομασία, υπηρεσίες κ.ά.

Από το ΞΕΕ έχει ήδη κινητοποιηθεί διαδικασία για την αντιμετώπιση των παράνομων κρουσμάτων, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) με τη διενέργεια ελέγχων για τον εντοπισμό τους και την επιβολή προστίμων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More