Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Πεδίο μάχης για περισσότερες από 7 ώρες ήταν η Κερατέα

Εκατοντάδες κάτοικοι είναι στο μπλόκο του Οβριόκαστρου και δηλώνουν περισσότερο αποφασισμένοι από ποτέ να μην υποχωρήσουν στην άρνησή τους να γίνει ο ΧΥΤΥ στην Κερατέα. Η λεωφόρος Λαυρίου στο σημείο εκείνο παραμένει κλειστή.

Αργά το βράδυ της Τρίτης δόθηκε στην κυκλοφορία η Λεωφόρος Λαυρίου και στα 2 ρεύματα αφού σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υποδομών, το σκαπτικό μηχάνημα κατέστρεψε τα δυο οδοφράγματα που είχαν στήσει οι κάτοικοι κοντά στο χωριό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν, ενώ από την πλευρά τους οι κάτοικοι κάνουν λόγο για τέσσερις τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά. Η αστυνομία προχώρησε σε μία σύλληψη.

Εφτά ώρες διήρκησε συνολικά η «μάχη» μεταξύ κατοίκων της Κερατέας και δυνάμεων των ΜΑΤ την Τρίτη.

Από τις 3 το μεσημέρι έως τις 10 το βραδύ, η περιοχή θύμιζε σκηνικό πολέμου με τα ΜΑΤ να κάνουν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων, ακόμα και μέσα στο χωριό, δίπλα σε κατοικημένα σπίτια, χωρίς να λογαριάζουν την παρουσία ηλικιωμένων και ανήλικων παιδιών.

Με μεγάφωνα οι κάτοικοι γύριζαν στους δρόμους του χωριού και καλούσαν τους συμπολίτες τους να δώσουν δυναμικό παρόν στα μπλόκα, ενώ κατά διαστήματα χτυπούσαν και οι καμπάνες των εκκλησιών. Όλο το χωριό σαν μια γροθιά έδωσε το παρόν στα μπλόκα και είναι έτοιμοι για δυναμικότερη αντίσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μολότοφ και δακρυγόνα στην Κερατέα - Δείτε video από τα επεισόδια - Updated 00:04

ΔΕΙΤΕ VIDEO ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ:






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More