Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Διακόπηκε πλήρως η μεταφορά νερού από τον ταμιευτήρα του Μόρνου

Σοβαρότερες από όσο αρχικά είχε εκτιμηθεί φαίνεται ότι είναι οι επιπτώσεις από τη ζημιά στο κανάλι του Μόρνου που εκτείνεται σε μήκος 100 μέτρων. Επειτα από αυτοψία συνεργείων της ΕΥΔΑΠ προκύπτει ότι:

- Η ζημιά σε τμήμα του καναλιού μεταφοράς νερού από τον Μόρνο προκλήθηκε από κατολίσθηση του εδάφους, κατά πάσα πιθανότητα λόγω των βροχοπτώσεων που σημειώθηκαν στην περιοχή. Το τμήμα του καναλιού που αποκολλήθηκε πλήρως εκτείνεται σε μήκος περίπου 30 μέτρων, ενώ εκτεταμένες ζημιές έχουν προκληθεί σε τμήμα του καναλιού μήκους άλλων περίπου 70 μέτρων (συνολικό μήκος ζημιάς περίπου 100 μέτρα).

- Εχει διακοπεί πλήρως η παροχή νερού από τον ταμιευτήρα του Μόρνου προς το κανάλι μεταφοράς και έχει σταματήσει η κατάκλυση με νερά των περιοχών γύρω από το κανάλι.

- Οι τεχνικές υπηρεσίες της ΕΥΔΑΠ έχουν θέσει σε λειτουργία το δίκτυο μεταφοράς νερού από τις λίμνες Υλίκη και Μαραθώνα προς τις μονάδες επεξεργασίας (διυλιστήρια) ώστε να συνεχιστεί η αδιάλειπτη παροχή νερού στο πολεοδομικό συγκρότημα της πρωτεύουσας.

- Εχουν ήδη ξεκινήσει οι τεχνικές εργασίες για την προσωρινή αποκατάσταση της ζημιάς του καναλιού, με την τοποθέτηση μεταλλικού αγωγού μεγάλης διατομής, οι οποίες εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθούν εντός ολίγων ημερών. Ταυτόχρονα, αρχίζουν οι εργασίες για τη μόνιμη αποκατάσταση της ζημιάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More