Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

6,5 εκατομμύρια ευρώ μας στοιχίζει το μήνα o αποκλεισμός της Λιβύης!

Και όλα αυτά την ώρα που η ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, έχει περιορίσει δραματικά ακόμη και τις εκπαιδευτικές πτήσεις των χειριστών της Πολεμικής Αεροπορίας.

Επίσης, αποφεύγει να προχωρήσει ακόμη και στην αγορά ανταλλακτικών απαραίτητων για τη λειτουργία των οπλικών συστημάτων, αλλά την ίδια αυτή ώρα συμμετέχει πρόθυμα σε μια εκστρατεία που στοιχίζει 6.500.000 ευρώ το μήνα!!!

Και φυσικά χωρίς να είναι εμφανές το εθνικό όφελος που τόσο προβάλλεται. Ο Υπουργός Άμυνας κ. Βενιζέλος ενημέρωσε την επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας στη Βουλή και αναφέρθηκε στο κόστος της Ελληνικής συμμετοχής: “Αν για οικονομικούς λόγους θα είχαμε δισταγμούς για τη συμμετοχή μας σε τέτοιου είδους επιχειρήσεις; 3μηνιαία συμμετοχή της Ελλάδας στοιχίζει 20 εκ ευρώ, άρα η μηνιαία συμμετοχή λογιστικά είναι της τάξεως των 6-6,5 εκ. ευρώ. Αυτή είναι η δημοσιονομική και οικονομική πλευρά του θέματος.”

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More