Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Με «όπλο» τις προσφορές ετοιμάζονται για το Πάσχα οι ξενοδόχοι της Ηπείρου

Μια μικρή «ανάσα» έδωσαν οι επισκέπτες του τριημέρου στους ξενοδόχους τόσο των Ιωαννίνων όσο και των υπόλοιπων ορεινών προορισμών του Νομού, ύστερα από ένα δύσκολο τρίμηνο, στη διάρκεια του οποίου οι κρατήσεις δωματίων στην περιοχή μας ήταν από τις χαμηλότερες των τελευταίων ετών.

Τώρα, με «όπλο» τις προσφορές, που κάνουν ακόμη πιο ελκυστική την ιδέα ανοιξιάτικων διακοπών στην Ήπειρο, οι επαγγελματίες του τουρισμού στρέφουν το βλέμμα στο Πάσχα που απέχει μόλις ένα μήνα, με την ελπίδα ότι θα δουν ξανά γεμάτα τα δωμάτιά τους και τον τζίρο τους να αυξάνει σημαντικά.

Ήδη οι κρατήσεις δωματίων για την Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα έχουν ξεκινήσει και τα μέχρι στιγμής στοιχεία αφήνουν ένα περιθώριο αισιοδοξίας στους ξενοδόχους, αφού το ενδιαφέρον είναι αυξημένο, ενώ ένα ακόμη ενθαρρυντικό στοιχείο είναι ότι παρατηρείται αύξηση και σε κρατήσεις από ταξιδιωτικά γραφεία του εξωτερικού. Φαινόμενο που έχει να κάνει με τον πόλεμο στη Λιβύη και την γενικότερη αστάθεια στη Μέση Ανατολή, η οποία σπρώχνει ξένους τουρίστες προς την χώρα μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More