Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για το «Εξοικονόμηση κατ' Οίκον»

Παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για ένταξη στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ' Οίκον» έως τις 16 Μαΐου ανακοίνωσε το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. Η αρχική προθεσμία έληγε στις 31 Μαρτίου. Πάντως, όσες αιτήσεις υποβληθούν μέχρι την ημερομηνία αυτή, δηλαδή μέχρι την προσεχή Πέμπτη, θα προωθούνται κατά προτεραιότητα από τις Τράπεζες.

Η επίσημη αιτιολογία για τη χορήγηση της παράτασης είναι το αίτημα που υπέβαλαν οι συνεργαζόμενες τράπεζες και «το ιδιαίτερα αυξημένο ενδιαφέρον των πολιτών».

Υπενθυμίζεται ότι μέσω του προγράμματος χορηγούνται επιδοτήσεις και άτοκα ή χαμηλότοκα δάνεια για την ενεργειακή θωράκιση κατοικιών με τοποθέτηση μονώσεων, αντικατάσταση κουφωμάτων, καυστήρα, κ.λπ..

Οι πολίτες μπορούν να συνεχίζουν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα (http://exoikonomisi.ypeka.gr), τη γραμμή αρωγής (210-979400) και τις συνεργαζόμενες Τράπεζες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More