Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Η Mercedes ήταν... κλεμμένη

Όλο καμάρι πήγε να περάσει τα σύνορα από την πατρίδα του προς την Ελλάδα ένας Αλβανός επιχειρηματίας, οδηγώντας την Mercedes δεκαετίας που έφερνε για πρώτη φορά στην χώρα. Όμως, το ταξίδι του τελείωσε στην Κακαβιά, όπου αποδείχθηκε ότι το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο!

Οι τελωνειακοί υπάλληλοι ανακάλυψαν από τις λίστες της “Shengen” ότι η πολυτελής Mercedes είχε κλαπεί το 2002 από την Ιταλία και συνέλαβαν τον αλλοδαπό επιχειρηματία, που ωστόσο δήλωσε άγνοια και ισχυρίσθηκε ότι είχε αγοράσει το αυτοκίνητο στην Αλβανία το 2009, αλλά ήταν η πρώτη φορά που ερχόταν στην Ελλάδα με αυτό.

Σε βάρος του Αλβανού επιχειρηματία σχηματίσθηκε δικογραφία με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ιωαννίνων, ο οποίος του άσκησε δίωξη και έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος, καθώς θα οριστεί τακτική δικάσιμος για την υπόθεση. Φυσικά, το αυτοκίνητο κατασχέθηκε και θα επιστραφεί στον νόμιμο ιδιοκτήτη του στην Ιταλία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More