Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Θύμα διάρρηξης ο Ότο Ρεχάγκελ

Θύμα διάρρηξης και ληστείας έπεσε ο Ότο Ρεχάγκελ! Όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Bild», λίγο πριν τα Χριστούγεννα, εν τη απουσία του ιδίου και της συζύγου του, Μπεάτε, από το σπίτι τους στο Έσεν, άγνωστοι εισέβαλαν στην οικία τους και έκλεψαν αντικείμενα μεγάλης χρηματικής, αλλά και συναισθηματικής αξίας.

Λίγο μετά τις 18:00 και αφού το ζεύγος είχε αποχωρήσει από το σπίτι, οι διαρρήκτες ανέβηκαν από το μπαλκόνι, έκαναν μία τρύπα στο χερούλι και άνοιξαν το παράθυρο μπαίνοντας χωρίς να κάνουν θόρυβο σε ένα συγκρότημα που φιλοξενούσε άλλες έξι οικογένειες εκείνη την ώρα. Έκλεψαν ό,τι μπορούσαν και χωρίς να προκαλέσουν καμία ζημιά στο χώρο αποχώρησαν ησύχως. Ασφαλώς επρόκειτο για επαγγελματική «δουλειά».

Το ζευγάρι σοκαρίστηκε επιστρέφοντας στο σπίτι του στις 20:00. Ανάμεσα στα αντικείμενα που εκλάπησαν ήταν ένα αναμνηστικό ρολόι από την ΕΠΟ για την κατάκτηση του Euro 2004, αλλά κι ένα αντίστοιχο δώρο για τη 14ετη θητεία του στη Βέρντερ Βρέμης.

Επίσης «φτερά» έκανε ένα διαμαντένιο κόσμημα άνω των δύο καρατίων της συζύγου του. «Το φορούσα για 30 χρόνια, ήταν δώρο του Ότο. Δεν έχουμε πλέον τίποτα. Μας τα πήραν όλα», τόνισε η Μπεάτε, ενώ αποκάλυψε πως ήδη εγκατέστησαν σύστημα συναγερμού. «Μπορεί να μην έχουμε πλέον τίποτα, αλλά πρέπει να νιώθουμε ασφαλείς».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More