Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Σκηνές Φαρ Ουέστ...

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όταν δύο αυτοκίνητα με άγνωστο αριθμό επιβατών κατευθύνθηκαν με χαμηλή ταχύτητα προς αγροτική περιοχή, κοντά στη διασταύρωση Σαβαλίων της Ε.Ο. Πατρών - Πύργου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iliatora.gr, βοσκοί της περιοχής που είδαν τα αυτοκίνητα να κινούνται στα χωράφια μέσα στο σκοτάδι, δεν έκατσαν με σταυρωμένα χέρια αλλά κινήθηκαν εναντίον τους, με αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες στα οχήματα να βγουν από αυτά και να... το βάλουν στα πόδια!

Ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και μετά την έρευνα στα δύο αυτοκίνητα, τα οποία εμφανίζονται να είναι νοικιασμένα σε αλλοδαπούς, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τις "ευγενείς" προθέσεις των αγνώστων, μιας και βρήκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

Παρά την μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας και την συνδρομή κατοίκων της περιοχής, άκαρπες απέβησαν τελικά οι ολονύχτιες έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των επίδοξων διαρρηκτών. Οι Αρχές πάντως αισιοδοξούν ότι, με βάση τα στοιχεία που έχουν συλλέξει, σύντομα θα είναι σε θέση να τους βρουν και να τους οδηγήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More