Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Βγήκε από την εντατική ο Κούμπιτσα

Βελτίωση έχει παρουσιάσει η κατάσταση της υγείας του Ρόμπερτ Κούμπιτσα, ο οποίος βγήκε από την εντατική, τέσσερις ημέρες μετά το ατύχημα που είχε σε αγώνα ράλι στην Ιταλία.

Ο 26χρονος πιλότος της Ρενό, ο οποίος σώθηκε από… θαύμα, μετά το φρικιαστικό ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια αγώνα ράλι στην Ιταλία, σύμφωνα με την ανακοίνωση είναι πολύ καλύτερα ενώ μπορεί να κουνάει και τα δάχτυλά του, πράγμα άκρως ενθαρρυντικό.

«Η κατάσταση του Κούμπιτσα είναι πολύ καλύτερη σήμερα», αναφέρει η Λότους στην ανακοίνωσή της και συνέχισε: «Μετά από μια νύχτα συνεχούς παρακολούθησης, οι γιατροί τον ξύπνησαν σήμερα το πρωί. Ο πιλότος της Λότους-Ρενό θα είναι σε θέση να μιλήσει με τους συγγενείς του. Μπορεί να κουνάει τα δάχτυλά του, κάτι το οποίο είναι πολύ ενθαρρυντικό για την αποκατάστασή του. Για να αποφύγουμε τη σωματική του καταπόνηση, ο Ρόμπερτ θα τεθεί υπό φαρμακευτική περίθαλψη για να κοιμηθεί τουλάχιστον για 24 ώρες. Εντωμεταξύ, οι γιατροί θα αποφασίσουν πως αντιμετωπίσουν τον αγκώνα και το κάταγμα στον ώμο. Ο Ρόμπερτ μπορεί να υποβληθεί άλλη μια φορά σε επέμβαση αλλά όχι τις ερχόμενες ημέρες».

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, θα πρέπει να περάσουν αρκετές ημέρες μέχρι να φανεί αν η επέμβαση που υποβλήθηκε στο χέρι του ήταν 100% επιτυχής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More