Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Τους έκλεψε το ΙΧ και τους ζήταγε χρήματα για να τους το ξαναδώσει!!!

Συνελήφθη χθες το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης ένας 33χρονος, εις βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα εκβίασης και κλοπή.

Αφορμή για τη σύλληψη στάθηκε η καταγγελία ενός 58χρονου, ο οποίος ανέφερε στην αστυνομία ότι ένας άγνωστος το μεσημέρι της ίδιας ημέρας έκλεψε το Ι.Χ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του πεθερού του, και στη συνέχεια απαιτούσε από τη σύζυγό του να του παραδώσει το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, προκειμένου να τους επιστρέψει το όχημα που είχε κλέψει.

Μετά από αστυνομική επιχείρηση εντοπίστηκε το κλεμμένο αυτοκίνητο, σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης στην περιοχή των Συκεών. Χθες το βράδυ, ο 33χρονος επιχείρησε να μετακινήσει το όχημα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί από αστυνομικούς που τον παρακολουθούσαν. Ο δράστης, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More