Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου: Ποδηλασία στις ακτές του Μαλιακού

Βόλτα με το ποδήλατο στις ακτές του Μαλιακού διοργανώνει το επόμενο Σάββατο ο Ποδηλατικός Πολιτιστικός Ορειβατικός Σύλλογος «Προβομάστορες». Το ραντεβού δίνεται στο Τουριστικό Περίπτερο Καμένων Βούρλων στις 9:00π.μ.

Η ομάδα θα κινηθεί στον παραλιακό δρόμο του Καινούριου στις ακτές του Μαλιακού κόλπου και θα ποδηλατήσει σε ασφάλτινο δρόμο έως τις εκβολές του Βοάγριου ποταμού. Αφού περάσουν το ποτάμι, οι ποδηλάτες θα συνεχίσουν για λίγο σε χωματόδρομο έως τη παραλία Αγίου Σεραφείμ και πάλι σε άσφαλτο ανάμεσα στους βάλτους όπου θα έχουν την ευκαιρία να παρατηρήσουν πουλιά που τρέφονται εκεί.

Στη συνέχεια θα αφήσουν το δρόμο και θα κινηθούν δεξιά σε χωματόδρομο που μετά από 1,7χλμ θα τους φέρει στη θέση Χιλιομίλι όπου βρίσκεται φάροςόπου θα κάνουν στάση. Στη συνέχεια θα επιστρέψουν σε άσφαλτο και θα συνεχίσουν προς το χωριό Σκάρφεια.

Μετά από λίγο η ομάδα θα βρεθεί στον επίγειο δορυφορικό σταθμό Σκάρφειας όπου θα ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις του. Μέσω Σκάρφειας, Αγίου Σεραφείμ, Καινούριου, θα καταλήξει στα Καμένα Βούρλά όπου τελειώνει η διαδρομή. Προαιρετικά οι ποδηλάτες θα πάνε για χαλαρωτικό μπάνιο στις καλλυντικές πηγές Κουνιαβίτη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More