Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

«Δεν Πληρώνω» στα διόδια της Πελοποννήσου την Κυριακή

Οι «Δεν πληρώνω» ανοίγουν για άλλη μια φορά τα διόδια σε όλους τους σταθμούς των αυτοκινητοδρόμων της Πελοποννήσου. Την προσεχή Κυριακή στις 3.00 το μεσημέρι, η Συντονιστική Επιτροπή Πελοποννήσου θα προσπαθήσει με αυτό τον τρόπο να στείλει ένα μήνυμα ενάντια στην προσπάθεια ποινικοποίησης του κινήματος «Δεν Πληρώνω».

«Το κίνημά μας παλεύει για ελεύθερους δρόμους χωρίς διόδια υπερασπιζόμενο το σύνταγμα και τις διατάξεις περί ελεύθερης μετακίνησης. Παλεύει μαζί με τους εργαζόμενους, τους επαγγελματίες και τους αγρότες ενάντια στην κερδοσκοπία και την ασυδοσία και απευθύνει κάλεσμα σε όλους για την κινητοποίηση της 20 Φλεβάρη και για κοινούς αγώνες για να αποτραπεί το ξεπούλημα και η ισοπέδωση της χώρας.

Όταν η αδικία γίνεται νόμος του κράτους, τότε η ανυπακοή σε αυτούς τους νόμους είναι όχι απλά δικαιολογημένη αλλά και αποτελεί και υποχρέωση των πολιτών», αναφέρουν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση τους οι «Δεν Πληρώνω».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More