Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Κλειστά τα φαρμακεία Δευτέρα και Τρίτη

Σε νέες εικοσιτετράωρες απεργίες σήμερα και τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου προχωρούν οι φαρμακοποιοί, όπως ανακοίνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Στην Αττική, οι φαρμακοποιοί θα απεργήσουν και την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με απόφαση της Γενικής τους Συνέλευσης.

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Πειραιά αποφάσισε να συμμετάσχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (, ενώ την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου θα συνεδριάσουν και πάλι, προκειμένου να λάβουν αποφάσεις για την πορεία των κινητοποιήσεών τους.

Πάντως, οι φαρμακοποιοί του Πειραιά έχουν σταματήσει να χορηγούν επί πιστώσει φάρμακα στους ασφαλισμένους των Ταμείων που τους οφείλουν, δηλαδή τα Ταμεία του Δημοσίου, των Υγειονομικών, των Συμβολαιογράφων, των Νομικών και του ΗΣΑΠ. Ανάλογη στάση θα κρατήσουν και οι φαρμακοποιοί της Αθήνας από την 1η Μαρτίου, όπως αποφάσισε χθες η γενική τους συνέλευση.

Ωστόσο, σήμερα ο υπουργός είπε ότι το ιδιοκτησιακό, που ήταν το βασικό αίτημα των φαρμακοποιών, έχει ικανοποιηθεί, ενώ για τις οφειλές των Ταμείων είπε ότι ήδη έχουν εγκριθεί από το Υπουργείο Οικονομικών 100 εκατομμύρια ευρώ για την εξόφληση των συνταγών των ασφαλισμένων του Δημοσίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More