Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Στο νοσοκομείο ο Κουμπίτσα μετά από ατύχημα σε ράλι!

Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πίετρα Λίγκουρ ο Ρόμπερτ Κουμπίτσα μετά από ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη στο ράλι Ronde di Andora.

Ο Πολωνός αγωνίζονταν με ένα Skoda Fabia S2000 στο μονοήμερο αγώνα καθαρά για λόγους αναψυχής. Έχασε τον έλεγχο στην πρώτη ειδική και βγήκε από το δρόμο με πολλά χιλιόμετρα. Το αυτοκίνητο χτύπησε σε τοίχο. Ο συνοδηγός του Γιακούμπ Γέρμπερ δεν τραυματίστηκε.

Ο Κουμπίτσα αρέσκεται πυκνά συχνά να συμμετέχει σε αγώνες ράλι και ήταν η πρώτη φορά που αγωνίζονταν στο συγκεκριμένο αγώνα και με αυτοκίνητο S2000.

Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση για την κατάστασή του αλλά ήδη εκφράζονται ανησυχίες για το αν θα μπορέσει να ξεκινήσει τη σεζόν στη F1.

Η ομάδα της Renault αυτή τη στιγμή δεν έχει συνεργασία με εφεδρικό οδηγό πράγμα που δυσκολεύει αρκετά τα πράγματα για την ομάδα που έχει ρίξει φέτος το βάρος της γύρω από τον ταλαντούχο Πολωνό οδηγό.

Όταν υπάρξουν νεώτερα για την κατάστασή του θα ενημερωθεί ανάλογα και το συγκεκριμένο άρθρο.

Μια από τις επιλογές της ομάδας σε περίπτωση που ο Κουμπίτσα δεν μπορέσει να αγωνιστεί φέτος ίσως είναι ο Μπρούνο Σένα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More