Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Προκήρυξη της «Συνομωσίας των Πυρήνων της Φωτιάς»

Την ευθύνη για την αποστολή δέματος-βόμβα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης αναλαμβάνει με προκήρυξή της η οργάνωση «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς».

Η οργάνωση, αναφέρεται προσωπικά στον υπουργό Χάρη Καστανίδη, τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο για την μη ικανοποίηση των απαιτήσεων των κατηγορουμένων για συμμετοχή στην ίδια οργάνωση:

«...στείλαμε εμπρηστικό-πακέτο στον υπουργό Δικαιοσύνης Χ. Καστανίδη ο οποίος είναι υπεύθυνος για την άρνηση του ενός εκ των δύο απαιτήσεων των συντρόφων για τη μαγνητοφώνηση των πρακτικών της δίκης. Δεν θα απαντήσουμε στα ψέματά του όσον αφορά την ποσότητα δήθεν ισχυρής εκρηκτικής ύλης που ξεστόμισε για λόγους επικοινωνιακής πολιτικής ώστε να παρουσιάσει τον εαυτό του ως θύμα. Θα αρκεστούμε να επαναλάβουμε ότι τα μέτρα προφύλαξης ήταν ίδια με αυτά των προηγούμενων 14 πακέτων ώστε να μην τραυματιστεί κάποιος άσχετος», αναφέρει μεταξύ άλλων η προκήρυξη.

Επίσης γίνεται αναφορά στην υπόθεση της κατάληψης της Νομικής από τους 300 μετανάστες, σε ανθρώπους που έχουν άδικα κατηγορηθεί για συμμετοχή σε ένοπλες οργανώσεις, καθώς και σε αναρχικούς που έχουν συλληφθεί για επιθέσεις σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More