Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Τους 34 έφτασαν οι νεκροί στη χώρα απο τον Η1Ν1

Το πρώτο θύμα από τον ιό της γρίπης Η1Ν1 είχαμε αργά το βράδυ της Κυριακής, ενώ στη ΜΕΘ νοσηλεύονται ακόμα δύο κρούσματα, μια 36χρονη η οποία είναι πάρα πολύ σοβαρά και ένας 42χρονος. Τις προηγούμενες ημέρες είχαν νοσηλευτεί στη Μονάδα ακόμα 3 άτομα τα οποία πήραν εξιτήριο.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, πολλά είναι τα κρούσματα, που νοσηλεύονται με συμπτώματα της γρίπης στην παθολογική και πνευμονολογική κλινική του νοσοκομείου Λαμίας.

Αξιοσημείωτο είναι, ότι πέρυσι στη ΜΕΘ Λαμίας είχαν νοσηλευτεί 15 ασθενείς με τον ιό, όλο το χρόνο, οι οποίοι δεν καταγόταν από την περιοχή της Λαμίας, αλλά κυρίως από τη Θεσσαλία. Φέτος το τελευταίο 10ήμερο έχουν περάσει από την εντατική τουλάχιστον 6 κρούσματα, που αφορούν στην περιοχή της Λαμίας και μάλιστα δεν ανήκαν σε ομάδες υψηλού κινδύνου.

Σε όλη τη χώρα έχει σημάνει συναγερμός και ψάχνουν κρεβάτια στις εντατικές. Η ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας έχει δεχθεί ανάλογα αιτήματα από νοσοκομεία της Λάρισας, του Βόλου και της Χαλκίδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More