Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Τρομάζει το κίνημα «Δεν Πληρώνω»

Εντείνεται το κοινωνικό κίνημα μη καταβολής διοδίων με κινητοποιήσεις στις Εθνικές Οδούς όλης της χώρας και με δεκάδες χιλιάδες οδηγούς να σηκώνουν και αυτή την Κυριακή τις μπάρες και περνούν χωρίς να πληρώσουν τα τέλη.

Η εμβέλεια του κινήματος είναι τόση, που μετά τις ποινικές διώξεις κατά 9 στελεχών του, το ζήτημα φαίνεται να προκαλεί διαφωνίες και αντιδράσεις ακόμη και στους κόλπους της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή, να δηλώνει αντίθετος με τις διώξεις.

«Τι να γίνει; Να επεμβαίνει παντού η Αστυνομία; Όλες οι πολιτικές να εφαρμόζονται διά της Αστυνομίας; Η ανυπακοή είναι πολιτική δράση και χρειάζεται αποκάλυψη και πολιτική αντίδραση», τονίζει ο κ. Παπουτσής σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής».

Από την άλλη πλευρά, ο υπουργός Υποδομών Δημήτρης Ρέππας, κάνει λόγο για κίνημα «τζαμπατζήδων» και «κράτος ανομίας».

«Δεν πρόκειται να αφήσουμε τη χώρα εκτεθειμένη στον κίνδυνο της διεθνούς ανυποληψίας και της περιθωριοποίησης, γιατί εκεί οδηγείται μια χώρα με ταυτότητα ανομίας», λέει απειλητικά ο κ. Ρέππας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More