Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Τους καταδίωξαν στην Ελλάδα, συνελήφθησαν στην... Αλβανία!

Οπλισμένοι σαν «αστακοί» μπήκαν παράνομα στη χώρα δύο Αλβανοί που εντοπίστηκαν από αστυνομικούς και καταδιώχθηκαν στην περιοχή της Ιεροπηγής στην Καστοριά. Το κυνηγητό, όμως, έφτασε ως την… πατρίδα τους όπου επέστρεψαν άρον- άρον, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο ένας!

Οι άνδρες της Ειδικής Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς που περιπολούσαν στην ευρύτερη περιοχή, είδαν τους δύο υπόπτους να περνούν τα σύνορα από ένα αφύλακτο σημείο και επιχείρησαν να τους συλλάβουν. Μόλις τους είδαν εκείνοι, ξαναπέρασαν τα σύνορα και επέστρεψαν στο αλβανικό έδαφος, αφήνοντας πίσω τους έναν ταξιδιωτικό σάκο μέσα στον οποίο υπήρχε ένα πολεμικό τυφέκιο «Καλάσνικοφ» με δύο γεμιστήρες και 47 σφαίρες διαμετρήματος των 7,62 mm!

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς ενημέρωσε αμέσως τις αλβανικές αρχές, που ξεκίνησαν έρευνα ακολουθώντας τις υποδείξεις των Ελλήνων αστυνομικών για την περιοχή όπου κινήθηκαν οι ύποπτοι. Λίγο αργότερα, συνελήφθη ο ένας από αυτούς ο οποίος αναγνωρίστηκε από τους αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας, ενώ ο δεύτερος κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται.

Σε βάρος και των δύο σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατοχή και μεταφορά οπλισμού και παράνομη είσοδο στην χώρα, η οποία υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More