Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Κως: Στο έλεος των κλεφτών ΟΤΕ και ΔΕΗ

«Παρέλαση» κάνουν καθημερινά στο τμήμα Ασφαλείας της Κω οι εκπρόσωποι της ΔΕΗ και του ΟΤΕ στο νησί, ζητώντας την βοήθεια των αστυνομικών για να αντιμετωπίσουν τα αλλεπάλληλα κρούσματα κλοπής σε βάρος των εγκαταστάσεών τους από τις συμμορίες που έχουν στο στόχαστρό του τα καλώδια χαλκού!

Όλα δείχνουν ότι στο νησί δρα μια συμμορία, η οποία έχει… πρόγραμμα στον τρόπο με τον οποίο χτυπά! Είναι χαρακτηριστικό ότι παρακολουθούν τον στόχο τους και χτυπούν πάντα στα διαστήματα που είναι σίγουροι ότι δεν θα υπάρχει κάποιος υπάλληλος μέσα. Κάπως έτσι, διέρρηξαν μεταξύ 26 και 28 Μαρτίου μια υπαίθρια αποθήκη της ΔΕΗ αφού πρώτα παραβίασαν την περίφραξη και έκλεψαν καλώδια χαλκού μήκους 120 μέτρων και αξίας 2.500 ευρώ.

Αμέσως μετά, στο διάστημα από 28 ως 29 Μαρτίου, ήρθε η σειρά του ΟΤΕ να μπει στο «μάτι» των άγνωστων δραστών, που διέρρηξαν την αποθήκη υλικού του Οργανισμού στο Πυλί της Κω και άρπαξαν και από εκεί καλώδια χαλκού μήκους 200 μέτρων αξίας 2.600 ευρώ!

Φυσικά, οι κλοπές αυτές δεν ήταν οι πρώτες αλλά ακολούθησαν μια σειρά άλλων, που έχουν στοιχίσει πολλές χιλιάδες ευρώ στο δημόσιο. Και, μάλλον, δεν θα είναι ούτε οι τελευταίες!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More