Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Παπακωνσταντίνου: Δεν υπάρχει περίπτωση αναδιάρθρωσης του χρέους

Κάθε ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του δημοσίου χρέους απέκλεισε χθες ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, στο πλαίσιο συνεδρίου στο Τσερνόμπιο της Β. Ιταλίας. «Δεν είμαι ο μόνος που απορρίπτει την ιδέα αυτή», τόνισε ο υπουργός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πρακτορείο Bloomberg.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου παραδέχτηκε ότι υφίσταται κάποια υστέρηση στην είσπραξη των φορολογικών εσόδων κατά το πρώτο δίμηνο του 2011, ωστόσο σημείωσε ότι η μείωση του ελλείμματος είναι μεγαλύτερη από το στόχο. «Οποιαδήποτε ενδεχόμενη δημοσιονομική απόκλιση», πρόσθεσε,» θα απαιτήσει περαιτέρω μείωση των δημόσιων δαπανών, ενώ ανέφερε ότι η Ελλάδα θα παρουσιάσει τα τελικά στοιχεία για το έλλειμμα στο τέλος του μήνα».

Ο υπουργός είπε ότι εξακολουθεί να εκτιμά ότι το ΑΕΠ θα μειωθεί φέτος κατά 3%, αλλά σημείωσε ότι υπάρχει κάποιο ενδεχόμενο η μείωση να είναι μικρότερη, χάρη στην ταχεία αύξηση των εξαγωγών. «Γνωρίζουμε ότι η ύφεση ήταν πέρυσι βαθύτερη από αυτή που νομίζαμε», πρόσθεσε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More