Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Επέκταση δρομολογίων για τις τουρκικές αερογραμμές

Συνεχίζεται το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των τουρκικών αερογραμμών με την αγορά δύο νέων αεροσκαφών Α321-220, από την ευρωπαϊκή κοινοπραξία παραγωγής αεροσκαφών Airbus. Έτσι, ο συνολικός αριθμός των αεροσκαφών που προστέθηκαν στο στόλο της εταιρίας κατά τον τελευταίο μήνα, έφτασαν τα έξι.

Τα δύο νέα αεροσκάφη μπορούν να μεταφέρουν 180 επιβάτες, 16 στις επιχειρηματική θέση και 164 στην οικονομική θέση. Ο τουρκικός αερομεταφορέας εξαπλώνει το δίκτυο των αεροπορικών πτήσεών της, στην Ευρώπη, με την υλοποίηση προγράμματος πτήσεων προς τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, αλλά και άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Τα καθαρά κέρδη της εταιρίας έφτασαν στα 184, 5 εκατ. δολάρια το 2010, ενώ έχει κομβικό ρόλο στο στρατηγικό σχεδιασμό της κυβέρνησης Ερντογάν για την ενίσχυση της «εξωστρέφειας» στο εξαγωγικό εμπόριο, αλλά και στις επενδυτικές κινήσεις του τουρκικού κεφαλαίου, σε περιφερειακό, αλλά και διεθνές επίπεδο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More