Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Δράμα: Σειρά είχαν τα μηχανήματα των λατομείων

Μετά τα… νεκροταφεία και τα δίκτυα ηλεκτροδότησης, οι συμμορίες που δρουν στην ευρύτερη περιοχή της Δράμας έβαλαν στο στόχαστρό τους και τα λατομεία, από τα οποία ωστόσο δεν κλέβουν χαλκό αλλά πανάκριβα εξαρτήματα μηχανημάτων και εργαλεία!

Η νέα κλοπή έγινε σε λατομείο αδρανών υλικών που βρίσκεται στην αγροτική περιοχή Αγοράς Κυργίων της Δράμας και ήταν κλειστό και αφύλακτο επί εννέα ημέρες. Οι δράστες άνοιξαν με αντικλείδι την πόρτα της αποθήκης, καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης και έκλεψαν ανενόχλητοι έναν φορητό ηλεκτροκολλητή, μια κάσα με εργαλεία, δύο τροχούς, ένα κρουστικό δράπανο, ένα τρυπάνι και διάφορα άλλα εργαλεία, συνολικής αξίας 3.000 ευρώ. Ο ιδιοκτήτης του λατομείου ανακάλυψε με πολλή καθυστέρηση την κλοπή και την κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα Δοξάτου, που ερευνά για τον εντοπισμό των δραστών.

Αλλά και στην περιοχή Κληματιά στην Ζίτσα Ιωαννίνων, στόχος διάρρηξης έγινε ο χώρος ενός άλλου λατομείου που και αυτό είχε μείνει κλειστό για μια εβδομάδα, χωρίς να υπάρχει φύλακας. Οι άγνωστοι δράστες που παραβίασαν την περίφραξη, έκλεψαν διάφορα εξαρτήματα από τα μηχανήματα έργων, που η αξία τους φτάνει τα 7.000 ευρώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More