Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Ηράκλειο: Κατάφεραν να εξιχνιάσουν τρεις υποθέσεις κλοπής κοσμημάτων

Χρειάστηκε να περάσουν πέντε μήνες από τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά τελικά οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου κατάφεραν να εξιχνιάσουν τρεις υποθέσεις κλοπής κοσμημάτων και να συλλάβουν, όχι μόνο τις δράστιδες αλλά και τον κλεπταποδόχο στον οποίο πωλούσαν τα κλοπιμαία!

Οι διαρρήξεις στα σπίτια τριών κατοίκων της πόλης ηλικίας 56, 48, και 63 χρόνων, είχαν γίνει με τη γνώριμη πλέον μέθοδο της παραβίασης της εισόδου με… τηλεκάρτα. Οι άνδρες της Ασφαλείας έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στα ενεχυροδανειστήρια του Ηρακλείου και βρήκαν σε ένα από αυτά διάφορα κοσμήματα, μέρος των οποίων αναγνωρίστηκε από τα τρία θύματα και τους επιστράφηκε.

Στα βιβλία που τηρούσε ο 32χρονος ιδιοκτήτης, αναφέρονταν ως πωλήτριες δύο τσιγγάνες 38 και 48 χρόνων, οι οποίες βρέθηκαν, ανακρίθηκαν και ομολόγησαν τις διαρρήξεις. Και οι δυο αφέθηκαν ελεύθερες λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, αλλά σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές, στην οποία περιλήφθηκε και το όνομα του ενεχυροδανειστή που κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More