Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Τους έπιασαν με 548.000 βεγγαλικά!!!

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, στο λιμάνι του Πειραιά, από άνδρες του γραφείου Ασφαλείας του Κ.Λ.Πειραιά, κατά την αποβίβαση τους από πλοίο, ο οδηγός και ο συνοδηγός φορτηγού, διότι μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν ποσότητες διάφορων ειδών πυροτεχνημάτων-βεγγαλικών και κροτίδων.

Η συνολική ποσότητα ανέρχεται σε 547.288 τεμάχια, και οι συλληφθέντες είχαν στην κατοχή τους πλούσια γκάμα πυροτεχνημάτων-βεγγαλικών και κροτίδων: «SUPER CRACKER», «Κ0202», «BLACK SPIDER», «GROUND BLOOM FLOWER», «ART K0201», «DOPLO COLPO», «SUPER BANGS», «BANGER», «PLAYING FLY AT NIGHT», «PLAYING FLY AT NIGHT LARGE SIZE».

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι παραπάνω ποσότητες αγοράστηκαν την 29/03/2011 από εταιρεία στο Ηράκλειο Κρήτης με σκοπό την εμπορία τους από τους συλληφθέντες.

Από το Κ.Λ.Πειραιά διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν το όχημα, τα πυροτεχνήματα-βεγγαλικά και οι κροτίδες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More