Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Ηλεία: Τρίτη κλοπή καμπάνας

Τον μπελά τους έχουν βρει οι αστυνομικοί αλλά και οι υπεύθυνοι των ναών στην Ηλεία από την συμμορία που επιδίδεται τον τελευταίο καιρό στις λεηλασίες κωδωνοστασίων, κατεβάζοντας τις καμπάνες με σκοπό να τις μεταπωλήσουν σε χυτήρια και σε μάντρες ανακύκλωσης μεταλλευμάτων (σκραπ)!

Έργο της ίδιας - πιθανότατα - σπείρας φαίνεται πως είναι η τρίτη κλοπή καμπάνας που καταγράφηκε μέσα σε λίγες ημέρες, καθώς και οι τρεις έγιναν σε κοντινές περιοχές ενώ οι δύο από αυτές στον ίδιο δήμο. Τελευταίο κρούσμα ήταν η κλοπή μιας καμπάνας βάρους περίπου 50 κιλών από το ξωκλήσι της Κοιμήσεως της Θεοτόκου που βρίσκεται στην θέση «Φρασινιά» του δημοτικού διαμερίσματος Κατσαρού του δήμου Ιαρδάνου.

Από άλλο ξωκλήσι στην ίδια ευρύτερη περιοχή του δήμου Ιαρδάνου και συγκεκριμένα στην Ξυλοκέρα Ηλείας, είχε κλαπεί στις 15 Μαρτίου άλλη μια καμπάνα ηλικίας 150 χρόνων και αξίας 4.000 ευρώ. Την ίδια ημέρα, είχε γίνει άλλη μια διπλή κλοπή από το καμπαναριό ενός ξωκλησιού στην Αλφειούσα του δήμου Βώλακος Ηλείας. Οι δράστες είχαν αρπάξει τότε δύο καμπάνες αξίας 1.000 ευρώ, από τις οποίες η μία έγραφε "Αφιερωμένη στην Βολάντζα" και, σύμφωνα με μαρτυρίες, τις είχαν φορτώσει σε ένα μπλε φορτηγάκι με το οποίο εξαφανίστηκαν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More