Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Τραγικός απολογισμός ιπποδρομιών στη Βρετανία

Ο απολογισμός των ιπποδρομιών στην Αγγλία του Grand National είναι τραγικός. Το Σάββατο που πέρασε σε έναν αγώνα τραυματίστηκε σοβαρά αναβάτης και νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση, μία άλλη κούρσα κατέληξε με δύο άλογα νεκρά, ενώ ακόμα ένα άλογο τραυματίστηκε σοβαρά σε πρόσφατο αγώνα.

Ο προπονητής ενός πρωταθλητή του αθλήματος, Ginger McCain, καταγγέλλει πως οι αλλαγές στα μέτρα ασφαλείας στο Grand National, έχουν κάνει τις «κούρσες» γρήγορες και πιο επικίνδυνες. Συμπληρώνει πως από τη στιγμή που μείωσαν το ύψος των «φραχτών προσγείωσης», οι αγώνες έχουν γίνει επικίνδυνοι και η ασφάλεια των αλόγων και αναβατών βρίσκεται στον «αέρα». «Η ταχύτητα είναι αυτή που σκοτώνει» καταλήγει.

Από την πλευρά του, ο νικητής της σαββατιάτικης ιπποδρομίας, κ. Ballabriggs ανέφερε ότι όλα τα μέτρα ασφαλείας είχαν ληφθεί και ότι αυτά συμβαίνουν. Τον αγώνα τον παρακολούθησαν εξακόσια εκατομμύρια άνθρωποι, μόνο που σίγουρα δεν τους «έμεινε» στο τέλος η νίκη του Ballabriggs, αλλά ο τραγικός θάνατος των δύο αλόγων.

Στον άλλο αγώνα, αμέσως μετά τη λήξη του, ο αθλητής ο οποίος τραυματίστηκε, αμέσως μεταφέρθηκε στο νευρολογικό νοσοκομείο του Λίβερπουλ. Σύμφωνα με τον γιατρό, ο αναβάτης υπέπεσε σε κώμα, έπειτα από τραυματισμό στο δεξί μέρος του εγκεφάλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το 2000, 33 άλογα έχουν βρει τραγικό θάνατο, κατά τη διάρκεια αγώνα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More