Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Στα «ύψη» η τιμή της Βενζίνης

Τα καύσιμα στην Ελλάδα ακολουθούν το "ράλι" των διεθνών τιμών λόγω της κρίσης στη Β. Αφρική και καταγράφουν αύξηση στην τιμή τους.

Η μέση τιμή της αμόλυβδης πλησίασε σήμερα το 1,7 ευρώ (1,693) ενώ από τις 26 Μαρτίου οπότε ξεκίνησε η άνοδος η βενζίνη έχει ακριβήνει κατά 3,5 λεπτά το λίτρο. Ακριβότερος νομός είναι η Κεφαλονιά με μέση τιμή 1,82 ευρώ ενώ το ακριβότερο πρατήριο είναι στο Ρέθυμνο με 1,889 ευρώ και τα φθηνότερα σε Αθήνα, Ανατολική Αττική και Αχαΐα όπου οι τιμές ξεκινούν από 1,599 ευρώ το λίτρο.

Αντίστοιχες είναι οι εξελίξεις στο πετρέλαιο θέρμανσης, η μέση τιμή του οποίου διαμορφώνεται στα 91 λεπτά. Οι τιμές για το πετρέλαιο ξεκινούν από 85 λεπτά (Πέλλα, Καβάλα) και κλιμακώνονται πάνω και από 1 ευρώ το λίτρο (1,039 στη Μαγνησία, 1 ευρώ σε Κυκλάδες και Εύβοια).

Ο εφοδιασμός της αγοράς συνεχίζεται μέχρι στιγμής χωρίς προβλήματα, παρά την απεργία των εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More