Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Champions League: Τα φώτα σε Μόναχο και Μάντσεστερ

Δύο ακόμα εισιτήρια για τα προημιτελικά του ChampionsLeague τσεκάρονται το βράδυ της Τρίτης σε Μόναχο και Μάντσεστερ. Στην Γερμανία η Μπάγερν καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ της 1-0 απέναντι στην Ίντερ, ενώ την ίδια ώρα η Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί την –επικίνδυνη- Μαρσέιγ στον επαναληπτικό του 0-0.

Μπάγερν Μονάχου - Ίντερ
Do or die! Αποφασισμένη να μην παραδώσει αμαχητί τα σκήπτρα της πρωταθλήτριας Ευρώπης ταξίδεψε στο Μόναχο η Ίντερ, η οποία καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 από την πρώτη αναμέτρηση στο Μιλάνο.

Ο τεχνικός των «νερατζούρι», Λεονάρντο, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Σουάζο, Σάμουελ και Πατσίνι ενώ τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή των Μιλίτο και Λούσιο. Στον αντίποδα, οι «Βαυαροί» εμφανίζονται έτοιμοι στο να ολοκληρώσουν τον θρίαμβο τσεκάροντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά του θεσμού, ενώ ταυτόχρονα θα πάρουν την εκδίκησή τους για την ήττα στον περσινό τελικό της Μαδρίτης.

Ο Λουίς Φαν Γκάαλ καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης, στα οποία δεν βρίσκεται ο Ίβιτσα Όλιτς.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μαρσέιγ
Μέρες ’99 θέλουν να ζήσουν στο «Ολντ Τράφορντ», με τους «κόκκινους διάβολους» να βρίσκονται μέσα σε όλους τους στόχους.

Το συγκρότημα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον φιλοξενεί στο «θέατρο των ονείρων» την Μαρσέιγ στον επαναληπτικό του 0-0 στο Βελοντρόμ, με τον Σκωτσέζο τεχνικό να μην υπολογίζει στους Φέρντιναντ, Παρκ, Όουεν, Άντερσον και Έβανς ενώ επιστρέφει ο Νάνι.

Αντιθέτως ο προπονητής των Μασσαλών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, ενώ το «πονηρό» σκορ της πρώτης αναμέτρησης τον γεμίζει αισιοδοξία πως τελικώς θα καταφέρει να «κλέψει» την πρόκριση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More