Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΙΝΤΕΡ 2-3

Η εκδίκηση που ήθελε να πάρει η Μπάγερν Μονάχου από την Ίντερ, για τον περσινό χαμένο τελικό του Champions League, δεν ήρθε ποτέ. Με γκολ – κανονιά του Πάντεφ στο 88' η Ίντερ επικράτησε με 3-2 των Βαυαρών μέσα στην “Αλιάντς Αρίνα”, παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά. Χωρίς σε καμία περίπτωση συνολικά οι πρωταθλητές Ευρώπης να είναι καλύτεροι από τους Γερμανούς κάλυψαν το 0-1 του Μιλάνου με τρία γκολ στις ισάριθμες προσπάθειες που βρήκαν στόχο.

Δίκαιες οι διαμαρτυρίες της Μπάγερν για το πρώτο γκολ του Ετό που είναι οφσάιντ, αλλά οι Βαυαροί δεν έχουν να κατηγορούν παρά μόνο τον εαυτό τους. Δημιούργησαν και έχασαν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες, αλλά η επιπολαιότητα που έδειξαν στην τελική προσπάθεια τους στοίχισε, κόντρα σε μια κυνική όσο δεν πάει Ίντερ. Έτσι, οι “νερατζούρι” είναι η μοναδική ιταλική ομάδα που συνεχίζει στα κύπελλα Ευρώπης, ενώ έγιναν η δεύτερη ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης, μετά τον Άγιαξ το 1996 κόντρα στον Παναθηναϊκό, που παίρνει πρόκριση έχοντας ηττηθεί στο πρώτο ματς στην έδρα της.

Απίθανο ματς από τον Σάμουελ Ετό με ένα γκολ και δύο ασίστ, συνεπικουρούμενος από τον πολύ καλό Σνάιντερ που έκανε το 2-2 όταν είχε αρχίσει να χάνεται η ελπίδα. Χωρίς στόχους στο υπόλοιπο της σεζόν πλέον η Μπάγερν, με τον Λουίς Φαν Χάαλ να κινδυνεύει να εγκαταλείψει το πόστο του πριν το καλοκαίρι.

Αναμενόμενο το 4-2-3-1 που παρέταξε στο ξεκίνημα ο Λουίς Φαν Χάαλ για τη Μπάγερν Μονάχου, με τη μοναδική έκπληξη να έρχεται με τη συμμετοχή του Λουίς Γκουστάβο στο αρχικό σχήμα, ως παρτενέρ του Σβαϊνστάιγκερ στο ρόλο των αμυντικών χαφ, αντί του Κρόος.
Από την άλλη μεριά, με ρόμβο και 4-4-2 η Ίντερ, με τη μεγάλη έκπληξη να έρχεται με τη μη χρησιμοποίηση του Ζανέτι στο αρχικό σχήμα, με τη θέση του να παίρνει τελικά ο Τιάγκο Μότα. Ο αρχηγός των “νερατζούρι”ξαφνικά ανέβασε πυρετό και βρέθηκε μάλιστα εκτός αποστολής.

Η Μπάγερν έδειχνε να πατάει καλύτερα, αλλά στο 4' οι Ιταλοί ήταν που πήραν το προβάδισμα. Ο Πάντεφ έβγαλε τον Ετό στην πλάτη της γερμανικής άμυνας και ο Καμερουνέζος νίκησε τον Κραφτ για το 0-1, με τον σκόρερ να βρίσκεται όμως σε θέση οφσάιντ! Στο 10' ο Ρανόκια πρόλαβε την τελευταία στιγμή με προβολή τον Γκόμεζ που ήταν έτοιμος να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά τελικά οι Βαυαροί απάντησαν στο 21'.

Ο Ζούλιο Σέζαρ δεν δεν κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα σε ένα φαινομενικά εύκολο μακρινό σουτ του Ρόμπεν, με τον Γκόμεζ να παίρνει το... ριμπάουντ και με γυριστό σουτ να γράφει το 1-1. Στο 26' ο Ζούλιο Σέζαρ σταμάτησε αυτή τη φορά το σουτ του Γκόμεζ, αλλά πέντε λεπτά αργότερα, οι Γερμανοί πήραν αυτό που άξιζαν. Ο Ρόμπεν προσπάθησε να βρει με κάθετη μπαλιά τον Γκόμεζ, με τον Τιάγκο Μότα να αλλάζει την πορεία της μπάλας και ουσιαστικά να βγάζει ασίστ στον Μίλερ που βρισκόμενος απέναντι από τον Σέζαρ πλάσαρε ιδανικά για το 2-1.

Στο 35' ο Ριμπερί νικήθηκε από τον από τον Ζούλιο Σέζαρ σε ένα απίστευτο τετ α τετ, ενώ στο 39' ο Κραφτ πρόλαβε τη μπάλα την τελευταία στιγμή μπροστά από τον Στάνκοβιτς. Στο 40' ο Γκόμεζ πρόλαβε τον Ζούλιο Σέζαρ και πλάσαρε από πολύ δύσκολη γωνία, με τη μπάλα να κυλάει πάνω στη γραμμή, τον Ρανόκια να τη διώχνει την τελευταία στιγμή και τον Μίλερ με προβολή να τη στέλνει στο δοκάρι. Στο 44' ο Ρόμπεν μόνος του από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, με το πρώτο μέρος να λήγει με τη Μπάγερν να έχει τον απόλυτο έλεγχο και το 2-1 να είναι πολύ φτωχό για τους Βαυαρούς.

Στο δεύτερο μέρος, με την είσοδο του Κουτίνιο στο ματς, αντί του Στάνκοβιτς, η Ίντερ άλλαξε το σύστημα στο σαφώς πιο επιθετικό 4-2-3-1, με τη φάση του ματς να γίνεται στο 62'. Ο Ριμπερί πέρασε τους πάντες από τα αριστερά και σέντραρε για τον Γκόμες που από το ύψος του σημείου του πέναλτι έπιασε το εναέριο βολέ, με τον Ζούλιο Σέζαρ να διώχνει εντυπωσιακά τη μπάλα.

Από το... πουθενά, η Ίντερ μπήκε και πάλι στο ματς στο 64'. Ο Ετό υποδεχόμενος μια μακρινή μπαλιά έστρωσε τη μπάλα για τον Σνάιντερ, ο οποίος με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έγραψε το 2-2, στην ουσιαστικά δεύτερη φάση της Ίντερ στο ματς. Στο 68' ο Πάντεφ υποδέχθηκε καλά τη μακρινή μπαλιά του Σνάιντερ, αλλά από πλεονεκτική θέση σούταρε ψηλά άουτ, ενώ η έξοδος του Ρόμπεν στο ίδιο λεπτό, για να δώσει τη θέση του στον Άλντιτοπ, στέρησε ποιότητα από τη Μπάγερν.

Η Ίντερ φάνηκε να το πιστεύει, με τον Σνάιντερ στο 74' να αστοχεί από πλεονεκτική θέση, ενώ το ματς ισορροπούσε πλέον σε μια λεπτή γραμμή. Στο 81' ο Πάντεφ σταμάτησε ως αμυντικός το σουτ του Σνάιντερ, για να ολοκληρωθεί από το πουθενά η ανατροπή στο 88'. Ο Μπρένο δεν μπόρεσε να σταματήσει τον Ετό, ο οποίος υποδέχθηκε μια μακρινή μπαλιά και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Πάντεφ που πλάσαρε ιδανικά τον Κραφτ για το τελικό 2-3!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More