Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Κινητοποιήσεις για Ολυμπία Οδό και Αεροδρόμιο Ανδραβίδας

Δυναμικές κινητοποιήσεις για τη σχεδιαζόμενη εγκατάλειψη της Ολυμπίας Οδού και το θολό τοπίο σε ότι αφορά το Αεροδρόμιο Ανδραβίδας ανακοίνωσαν σε συνέντευξη τύπου ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Χαράλαμπος Καφύρας, ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ και δήμαρχος Ηλιδας Γιάννης Λυμπέρης και ο δήμαρχος Πύργου Μάκης Παρασκευόπουλος.

Το πρόγραμμα δράσεων που ανακοινώθηκε στη συνέντευξη έχει ως εξής:

- Να τεθεί και πάλι στο Περιφερειακό Συμβούλιο, που συνεδριάζει στην Πάτρα, το θέμα των μεγάλων έργων υποδομής της Ηλείας και κυρίως της Ολυμπίας Οδού που κινδυνεύει.

- Nα επιδιωχθεί άμεσα συνάντηση με τους αρμόδιους Υπουργούς.

- Nα πραγματοποιηθεί το κλείσιμο των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας και των Δήμων του Νομού μας την Παρασκευή 1-04-11, με ταυτόχρονο αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Πύργου – Πατρών – Καλαμάτας (στον κόμβο της Φιλοθέης).

- Να αποσταλεί ενημερωτική επιστολή σε όλους τους φορείς του Νομού μας αλλά και στους συλλόγους ετεροδημοτών της Αθήνας, ώστε να εκδώσουν ψηφίσματα συμπαράστασης και συμπόρευσης των αγώνων.

- Να πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη μετά την κινητοποίηση της Παρασκευής, για απόφαση κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων οι κύριοι Καφύρας, Λυμπέρης και Παρασκευόπουλος δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να υποβάλλουν ακόμη και τις παραιτήσεις τους, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, στην περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα της Ηλείας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More