Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Απόψε το μεγάλο βήμα - Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα 21:45

Η συμμετοχή στο δέκατο Final 4 και η προοπτική κατάκτησης του έκτου ευρωπαϊκού του τίτλου είναι πιο κοντά από ποτέ. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται μία ακόμη νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα για να θέσει εκτός μάχης όχι απλώς το θεωρητικό φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, αλλά και την οικοδέσποινα της τελικής φάσης που θα γίνει 6-8 Μαΐου στη Βαρκελώνη. Οι «πράσινοι» γνωρίζουν πως η αποστολή τους δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

Κόντρα στη φυσιολογική κόπωση από τις τρεις εξαντλητικές μάχες με τους Καταλανούς, αλλά με σύμμαχο 20.000 οπαδούς τους που εξαφάνισαν τα εισιτήρια του αγώνα, οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να τελειώσουν απόψε τη δουλειά γνωρίζοντας μεν πως αν χάσουν δεν χάνοντας, αλλά πως θα είναι πολύ δύσκολο να κερδίσουν δεύτερη φορά στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» στο απευκταίο ενδεχόμενο που η σειρά πάει σε πέμπτο παιχνίδι.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δούλεψε στην προετοιμασία του μυαλού των παικτών του και την τακτική, προσπαθώντας να δώσει ανάσες στα καταπονημένα σώματά τους. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και η προετοιμασία ολοκληρώθηκε δίχως απρόοπτα και υπό το βλέμμα του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Ιταλός Λουίτζι Λαμόνικα, και δύο Ουκρανοί, ο Βολόντιμιρ Ντραμπικόφσκι και ο Μπόρις Ρίζικ. Σε περίπτωση ήττας του Παναθηναϊκού, η πρόκριση θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι που θα γίνει 6 ή 7 Απριλίου στο «Παλάου Μπλαουγκράνα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More