Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Βούλα: Πυροβόλησαν 39χρονο στη μέση του δρόμου

Λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ μία μαφιόζικη δολοφονία έγινε στην οδό Αθηνών 31 στην περιοχή της Βούλας, όπου άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον ενός 39χρονου άνδρα ελληνικής καταγωγής, ο οποίος σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν την αστυνομία.

Ο 39χρονος άνδρας εκείνη την ώρα πάρκαρε το αυτοκίνητό του, όταν σταμάτησε δίπλα του μία μηχανή και άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον του.

Υπήρξαν δύο πυροβολισμοί και ο 39χρονος τραυματίστηκε. Ωστόσο, με τα πόδια προσπάθησε να διαφύγει και να σωθεί, αλλά η μηχανή τον ακολουθούσε και συνέχισε να πυροβολεί. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες οι δράστες πυροβόλησαν εναντίον του 39χρονου και με "καλάσνικοφ". Το θύμα έχει δεχθεί 10 σφαίρες.

Ο 39χρονος άνδρας έπεσε στο έδαφος αναίσθητος και περίοικοι κάλεσαν το ΕΚΑΒ το οποίο τον μετέφερε σε κρισιμότητατη κατάσταση στο νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας. Τελικά ο άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η αστυνομία κάνει λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More