Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Με την πλάτη στον τοίχο - Σιένα-Ολυμπιακός 22:00

Κι αν ο Παναθηναϊκός έχει την… πολυτέλεια της ήττας στο αποψινό ματς, για τον Ολυμπιακό δεν ισχύει το ίδιο. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι υποχρεωμένοι να κερδίσουν απόψε στην κατάμεστη «Παλαέστρα» τη Σιένα, προκειμένου να ισοφαρίσουν τη σειρά σε 2-2 και να την επαναφέρουν στο ΣΕΦ. Σε διαφορετική περίπτωση, η παρουσία σε τρίτο συνεχές Final 4 θα μείνει όνειρο και θα έχει ολοκληρωθεί με το χειρότερο δυνατό τρόπο μία σειρά αγώνων που άρχισε ιδανικά.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς αναζητεί λύση στα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ, τα λάθη και την αστοχία στα τρίποντα, που ήταν οι βασικές αγωνιστικές αδυναμίες της ομάδας του στα δύο τελευταία παιχνίδια με τους πρωταθλητές Ιταλίας. Και ο ίδιος, ωστόσο, γνωρίζει πως η ψυχολογία και ο χαρακτήρας που θα δείξουν οι παίκτες του παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο μπαίνει πάνω από τακτικές, συστήματα και στατιστικά.

Οι πρωτοπόροι της Α1 καλούνται να θυμηθούν το πρόσωπο που παρουσίασαν στο ΟΑΚΑ, τη Βαλένθια και την Κωνσταντινούπολη, αν θέλουν να γίνουν μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης μόλις η δεύτερη ομάδα που κερδίζει τη Σιένα στην «Παλαέστρα» φέτος σε 20 αγώνες. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο Ολυμπιακός θα έχει ξανά στο πλευρό του περίπου 80 Έλληνες, αλλά και τον Γιώργο Αγγελόπουλο που παρέμεινε στην Τοσκάνη για τον κρισιμότερο (μέχρι τον επόμενο) αγώνα της χρονιάς.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Ισπανός Χοσέ Μαρτίν, ο Κροάτης Σίνισα Χέρτσεγκ και ο Σέρβος Μίλια Βοΐνοβιτς. Σε περίπτωση νίκης του Ολυμπιακού, η πρόκριση θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι που θα γίνει 6 ή 7 Απριλίου στο ΣΕΦ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More