Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Δήμαρχος Φυλής: Δεν πάει άλλο!!!

Ο κ. Μπουραίμης σημειώνει ότι «σύμφωνα με αισιόδοξες εκτιμήσεις, ο χρόνος ζωής στον ΧΥΤΑ Φυλής βρίσκεται στα 2,5 χρόνια και η τάση είναι πτωτική. Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο χρόνου και καμία απολύτως τεχνική δυνατότητα ο ΧΥΤΑ Φυλής-Ανω Λιοσίων να εξυπηρετήσει ολόκληρη την Αττική».

Ακόμα όμως κι αν υπήρχε η τεχνική αυτή δυνατότητα, συνεχίζει, «μετά τα όσα έγιναν τα τελευταία 7 χρόνια αλλά και όσα γίνονται σήμερα, κανείς δεν θα μπορούσε να πει στους κάτοικους των Ανω Λιοσίων, της Φυλής και του Ζεφυρίου που υφίστανται -μόνοι αυτοί- τις συνέπειες της αδιέξοδης πολιτικής διαχείρισης των απορριμμάτων, ότι εκείνος που σέβεται τη νομιμότητα είναι τελικά εκείνος που πράττει το ορθό για το συμφέρον της χώρας και του τόπου του. Αντίθετα, θα μπορούν πολλοί να επιχειρηματολογήσουν και να πείσουν ότι η αυτοδικία και η βία φέρνουν τελικά αποτέλεσμα».

Στην επιστολή του ο κ. Μπουραΐμης ξεσπά, τονίζοντας ότι «στη Δυτική Αττική κάναμε το χρέος μας επί έτη πολλά και πληρώσαμε και πληρώνουμε το κόστος. Εάν σήμερα η κυβέρνηση δεν κινηθεί στα πλαίσια της νομιμότητας και των αρχών που σας εκθέσαμε, τότε η ανοχή των κατοίκων της Δυτικής Αττικής και ιδιαίτερα του νέου Δήμου Φυλής θα ανήκει στο παρελθόν με ό,τι αυτό συνεπάγεται».

Ο δήμαρχος Φυλής ζητεί τέλος «να σταματήσει να φοβάται η Ελλάδα τους ΧΥΤΥ και να προτιμά να θάβει το πρόβλημα σε ανεξέλεγκτες χωματερές».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More