Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Διαψεύδουν την ύπαρξη προβλήματος σχετικά με την επίσκεψη της Τρόικας κύκλοι του υπουργείου

«Δεν υπάρχει θέμα αναβολής αναφορικά με την επίσκεψη των εκπροσώπων της τρόικας», διαβεβαιώνουν κύκλοι του υπουργού Οικονομικών.

Αφορμή στάθηκαν σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τα οποία η τρόικα θα έρθει στην Αθήνα αργότερα από τον αρχικό προγραμματισμό.

Οι πηγές του υπουργού εξηγούν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα μη ετοιμότητάς μας που να καθυστερεί την επίσκεψη, και όπως λένε χαρακτηριστικά, «αν δηλαδή δεν έρθουν Δευτέρα και έρθουν Τετάρτη, γιατί αυτό πρέπει να σημαίνει κάτι;»

Στο μεταξύ, κύκλοι του οικονομικού επιτελείου αναφερόμενοι στο θέμα των διεθνών οίκων κάνουν λόγο για επικείμενη παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενδεχομένως με τη μορφή ρυθμίσεων, ενώ τονίζουν ότι «δεν έχουμε εγκαταλείψει το σενάριο να κινηθούμε εναντίον τους δικαστικά», αν και επισημαίνουν ότι δεν έχει γίνει κάποια κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση.

Οι ίδιες πηγές εκτιμούν ότι οι οίκοι αξιολόγησης «δεν κάνουν αντικειμενική αξιολόγηση των χωρών, αλλά αξιολογούν την αίσθηση των αγορών και οι αγορές αντιδρούν στην αξιολόγηση των οίκων. Έτσι, δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More