Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Ο δήμαρχος Βόλου κατέθεσε μήνυση για τη ρύπανση της λίμνης Κάρλας

Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε σήμερα ο δήμαρχος Βόλου, Πάνος Σκοτινιώτης, στον εισαγγελέα Πρωτοδικών της πόλης, εναντίον όσων μπορεί να φέρουν ευθύνη για τη ρύπανση της λίμνης Κάρλας.

Παράλληλα, ο δήμαρχος έχει ζητήσει από το αρμόδιο υπουργείο να διενεργηθεί άμεση και ολοκληρωμένη περιβαλλοντική επιθεώρηση από την Ειδική Υπηρεσία Επιθεωρητών Περιβάλλοντος.

Το θέμα προέκυψε ύστερα από στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τα οποία, λύματα του Βιολογικού Καθαρισμού Λάρισας διοχετεύονται στη λίμνη της Κάρλας.

Το κανάλι της λίμνης βρίσκεται σε ελάχιστη απόσταση από το σημείο όπου καταλήγουν τα νερά του βιολογικού καθαρισμού στον Πηνειό και, μέσω αυτού, στον Παγασητικό Κόλπο, με αποτέλεσμα να συντελείται περιβαλλοντικό έγκλημα.

Όπως επισημαίνεται στην επιστολή που απέστειλε ο δήμαρχος Βόλου προς την υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να επιτραπεί να γίνει βόθρος η λίμνη Κάρλα, αλλά και να επιβαρυνθεί ο Παγασητικός κόλπος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More