Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Απίστευτο: Μας... δανείζουν τα μάρμαρα του Παρθενώνα!!!

Απίστευτα προκλητικός εμφανίζεται για μια ακόμη φορά ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου Νιλ Μαγκρεγκορ.

Ο Μαγκρέγκορ βρέθηκε στην Αυστραλία για να δώσει διάλεξη και με αυτή την αφορμή η εφημερίδα The Sydney Morning Herald του πήρε συνέντευξη στην οποία φυσικά και ερωτήθηκε για τα ελγίνεια.

Ο πολύς κύριος Μγκρέγκορ αφού χαρακτηρίζει τα Μάρμαρα απλά αντικείμενα ακολουθώντας τη γνωστή Βρετανική τακτική προτείνει στην Ελλάδα να τα δανειστεί: "τα συγκεκριμένα αντικείμενα έχουν νόημα μόνο όταν εκτίθενται στο σύνολό τους, ως αφηγητής όλης της ανθρώπινης ιστορίας... είναι απαραίτητο να βρεθεί ο καλύτερος δυνατός τρόπος, ώστε όλος ο κόσμος να τα επισκεφθεί, εφόσον δεν μπορούν να ενσωματωθούν στον Παρθενώνα".

Ότι ο καλύτερος τρόπος είναι βρεθούν μαζί με τα υπόλοιπα στο μουσείον της Ακρόπολης είναι κάτι που ούτε περνάει από το μυαλό των Βρετανών που θέλουν εμμέσως η Ελλάδα να αναγνωρίσει “κυριαρχικά” δικαιώματα στη Βρετανία ζητώντας “δάνειο” κάπως έτσι ο κ. Μαγκρέγκορ τονίζει διαρκώς ότι η Ελλάδα δεν θέλει την “επανένωση” των γλυπτών αρνούμενη να τα δανειστεί!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More