Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Αναγκαστική προσγείωση στο Ντιγιάρμπακιρ ιρανικού αεροσκάφους με όπλα

Όπλα και πολεμοφόδια ανακάλυψαν οι τουρκικές αρχές σε ένα ιρανικό αεροσκάφος cargo το οποίο είχαν αναγκάσει να προσγειωθεί το Σάββατο στο Ντιγιάρμπακιρ, στη νοτιοανατολική Τουρκία, και το πλήρωμά του τέθηκε υπό παρακολούθηση, όπως μετέδωσε την Τρίτη το τουρκικό πρακτορείο DHA.

Το πρακτορείο δεν διευκρινίζει στον ιστότοπό του τη φύση και την ποσότητα του στρατιωτικού υλικού που ανακαλύφθηκε "σε κιβώτια" ανάμεσα στο φορτίο του αεροσκάφους, που είχε απογειωθεί από την Τεχεράνη με προορισμό το Αλέπο της Συρίας.

Οι τοπικές αρχές του Ντιγιάρμπακιρ και το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, με τα οποία επικοινώνησε το Γαλλικό Πρακτορείο, δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσουν αυτές τις πληροφορίες.

Η πρεσβεία του Ιράν αρνήθηκε επίσης να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο επισημαίνοντας ότι ο πρέσβης θα αναφερθεί στο ζήτημα.

Οι τουρκικές αρχές ανάγκασαν το πολιτικό αεροσκάφος, ένα Ιλιούσιν, να προσγειωθεί το Σάββατο στο Ντιγιάρμπακιρ για να ελέγξουν το φορτίο του, σύμφωνα με μία τουρκική πηγή από τις δυνάμεις ασφαλείας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More