Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ΔΕΚΟ: Όλα στο... “μείον”

Έκοψαν μισθούς, έκοψαν δαπάνες αλλά η συνολική εικόνα των ΔΕΚΟ δείχνει, όπως και οι υπόλοιποι τομείς της οικονομίας, τη βαθιά ύφεση και τους λάθος χειρισμούς. Το Υπουργείο Οικονομικών έδωσε τα μηνιαία στοιχεία εσόδων, εξόδων και απασχόλησης για 15 ΔΕΚΟ (ΕΘΕΛ, ΗΛΠΑΠ, ΗΣΑΠ, ΑΜΕΛ, ΤΡΑΜ, ΟΑΣΑ, ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, ΕΑΣ, ΕΛΓΑ, ΕΡΤ, ΜΟΔ, ΟΣΚ, ΕΑΒ, ΕΤΑ, ΟΔΙΕ).

Σε σχέση με πέρυσι τον Ιανουάριο παρουσιάζεται συγκράτηση του συνόλου των εξόδων της τάξης του 32%. Θα μπορούσε κανείς να μιλήσει για συμμάζεμα ωστόσο η μείωση αυτή οφείλεται κυρίως στη μείωση κατά 31% των δαπανών για τη μισθοδοσία, αλλά και στο γεγονός ότι υπηρετούν σε σχέση με πέρυσι σχεδόν 4.000 λιγότεροι υπάλληλοι.

Θετικό για όλους τους υπόλοιπους είναι ότι κόπηκαν κατά 67% και οι επιχορηγήσεις ωστόσο δεν υπάρχει και καμία θετική είδηση καθώς έχουν μειωθεί και τα έσοδα από τις πωλήσεις των εταιρειών κατά 20%!

Με λίγα λόγια όλα δείχνουν ότι και σε αυτή την περίπτωση ... κόβουμε, δεν κάνουμε καλύτερες τις υπηρεσίες, δεν κάνουμε πιο λειτουργικές τις εταιρείες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More