Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Η βόμβα στην ΔΟΥ Νέου Κόσμου ήταν μήνυμα στις αρχές ότι οι τρομοκρατία είναι ακόμα εδώ

Αυτή τη φορά, δεν ήταν φάρσα και ήδη η Αντιτρομοκρατική εξετάζει τα πρώτα σενάρια για το ποιος τοποθέτησε τη βόμβα στο κτίριο της ΔΟΥ Νέου Κόσμου. Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για "μήνυμα" προς τις αρχές. Είχε άλλωστε προηγηθεί, το πρωί, το "μπαράζ" προειδοποιητικών τηλεφωνημάτων για τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών στο Εφετείο.

Αυτή τη φορά υπήρχε βόμβα. Αλλά τοποθετήθηκε σε ώρα που οι υπηρεσίες της εφορίας είχαν κλείσει. Ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί μέσα στο κτίριο, αλλά ουδέποτε εξερράγη.

Οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής έσπευσαν άμεσα στο σημείο. Και αυτό γιατί υπάρχουν εκτιμήσεις πως ίσως να πρόκειται για την "απάντηση" των ασύλληπτων μελών της "Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς" στις πρόσφατες συλλήψεις στη Νέα Ιωνία του Βόλου και στο Χολαργό.

Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο τα συγκεκριμένα μέλη της οργάνωσης να θέλουν να στείλουν μήνυμα πως παραμένουν ενεργά. Επίσης, δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο, πίσω από την τοποθέτηση της βόμβας να βρίσκονται άλλες τρομοκρατικές ονομασίες, όπως η "6η Δεκέμβρη" και η "Λαϊκή Θέληση".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More