Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Μάντσεστερ Σίτι - Ντιναμό Κιέβου 1-0

Μπορεί η Μάντσεστερ Σίτι να αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 37’ ωστόσο κέρδισε με 1-0 πιέζοντας την Ντιναμό Κιέβου η οποία εντέλει άντεξε και πήρε την πρόκριση.

Φαίνεται πως το αποτέλεσμα που πήρε η Ντιναμό Κιέβου στην Ουκρανία απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι ήταν αρκετό για να της δώσει και την πρόκριση. Η ομάδα του Γιούρι Σέμιν μετά τη νίκη με 2-0 απέναντι στους «πολίτες» κατάφερε να υπερασπιστεί το αποτέλεσμά της και η ήττα που γνώρισε με 1-0 στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ» δεν ήταν αρκετή για να την αφήσει εκτός διοργάνωσης.

Η… ξεροκεφαλιά του Μάριο Μπαλοτέλι στο 37’ φάνηκε καταδικαστική για τους «πολίτες», καθώς ο Ιταλός επιθετικός αποβλήθηκε για ένα βίαιο μαρκάρισμα. Παρόλα αυτά στην επόμενη φάση ο Κολάροφ με μακρινό σουτ έκανε το 1-0 και έδωσε ελπίδες πρόκρισης στους «πολίτες». Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού πίεσαν, χωρίς όμως να καταφέρουν να πετύχουν και ένα δεύτερο τέρμα που θα τους έδινε το δικαίωμα να πάρουν την πρόκριση στην παράταση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More