Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Εμφύλιος στην Τούμπα!

Το μαρτύριο για τον ΠΑΟΚ δεν τέλειωσε με την λήξη! Υπήρξε και συνέχεια μετά καθώς οπαδοί του ΠΑΟΚ πέταγαν αντικείμενα και φωτοβολίδες σε… ομοϊδεάτες τους με βρισιές εκατέρωθεν!

Συγκεκριμένα αφού παίκτες και Μάνταλος πήγαν για δεύτερη και τελευταία φορά στα αποδυτήρια, περίπου 100 οπαδοί του ΠΑΟΚ, από την Θύρα 4, ξαναμπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και κατευθύνθηκαν στα επίσημα! Εκεί άρχισαν να πετούν αντικείμενα, μπουκάλια και φωτοβολίδες προς άλλους φίλους της ομάδας που βρίσκονταν στα VIP!

Στην συνέχεια κάποιοι προσπάθησαν να σπάσουν ένα σιδερένιο χώρισμα που οδηγούσε στα αποδυτήρια. Εκεί υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη που τους εμπόδισε και έτσι η... μάχη έγινε ανάμεσα σε οπαδούς και ΜΑΤ! Παράλληλα αποδοκίμαζαν έντονα τους παίκτες του ΠΑΟΚ φωνάζοντας «Βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα, όποιος δεν μπορεί να πάει στα μπουρδέλα»!

Σκηνές που αποτυπώνουν έναν εμφύλιο στην ομάδα και δεν τιμούν τον «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ το μόνο βέβαιο είναι ότι το βράδυ αυτό είναι απαρχή εξελίξεων με απρόβλεπτες διαστάσεις για τον σύλλογο!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More