Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Καλαμάτα: 7 χρόνια φυλακή σε σάτυρο που ασέλγησε σε 6χρονη!

Μόνο το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου έσωσε από πολύ βαρύτερη ποινή τον 85χρονο σάτυρο που καταδικάστηκε σε φυλάκιση επτά ετών από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Καλαμάτας, επειδή είχε ασελγήσει σε ένα ανήλικο κοριτσάκι μόλις έξη χρόνων! Το εμετικό περιστατικό είχε συμβεί πριν από τέσσερα χρόνια στην Καλαμάτα και ο υπέργηρος κατηγορούμενος είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως σε κάθειρξη 12 ετών.

Ήταν Ιούνιος του 2007, όταν ο 81χρονος τότε δράστης είχε δει το κοριτσάκι να παίζει έξω από το σπίτι του και το κάλεσε μέσα. Κλείδωσε την πόρτα και οδήγησε το παιδί στο κρεβάτι του, όπου του έβγαλε τα ρούχα και ασέλγησε πάνω του χωρίς να το βιάσει. Έπειτα, το έπλυνε, του έδωσε πέντε ευρώ και του ζήτησε να μην πει τίποτα σε κανένα.

Όμως, το κορίτσι έδωσε τα χρήματα στην μητέρα του και της εξιστόρησε τι είχε γίνει στο σπίτι του ηλικιωμένου! Έξαλλη η μητέρα, ζήτησε εξηγήσεις από τον γείτονά της, ο οποίος αρνήθηκε τα πάντα και δικαιολογήθηκε ότι έπλυνε το κορίτσι επειδή είχε χαϊδέψει τα σκυλιά και τα γατιά της γειτονιάς! Μετά την μήνυση που υπέβαλαν οι γονείς της 6χρονης σε βάρος του, ο γερο- σάτυρος συνελήφθη και φυλακίστηκε μετά την πρωτόδικη καταδίκη του. Όμως, αποφυλακίστηκε ενάμισι χρόνο αργότερα για λόγους υγείας αλλά και ηλικίας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More