Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Επεισόδια τη νύχτα στην Κερατέα - Γιαούρτωσαν τον Πάγκαλο!!! Video

Νύχτα επεισοδίων ήταν η χτεσινή για τους κατοίκους της Κετατέας. Αργά το βράδυ ομάδες κατοίκων παρατάχθηκαν στη Λεωφόρο Λαυρίου, πλησίον των αστυνομικών δυνάμεων φρούρησης του Οβριοκάστρου και πέταξαν κροτίδες εναντίον τους και εκείνοι απάντησαν με τη χρήση χημικών.

Oι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν εκεί γιατί νωρίς το βράδυ έληγε το «τελεσίγραφο» της Συντονιστικής Επιτροπής προς την περιφέρεια για την αποχώρηση των αστυνομικών από την περιοχή.

Γιαούρτωσαν τον Πάγκαλο
Άγρια επίθεση δέχθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος σε μία ταβέρνα στα Καλύβια από εξαγριωμένους κατοίκους της Κερατέας, οι οποίοι του επιτέθηκαν φραστικά με ιδιαίτερα βαριές εκφράσεις και του πέταξαν γιαούρτια.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Πάγκαλος βρέθηκε στην ταβέρνα προκειμένου να μιλήσει με τη συντονιστική επιτροπή των κατοίκων της Κερατέας που αντιδρούν σθεναρά στη δημιουργία χώρου υγειονομικής ταφής. Εκεί μία ομάδα κατοίκων άρχισε να επιτίθεται φραστικά στον κ. Πάγκαλο και ένα από τα συνθήματα ήταν το περίφημο "Δεν τα φάγαμε μαζί".

Εν συνεχεία οι κάτοικοι συνέχισαν τις αντιδράσεις και έφτασαν και στο σημείο να πετάξουν γιαούρτια στον κ. Πάγκαλο. Αμέσως επενέβη η προσωπική φρουρά του κ. Πάγκαλου τον οποίο φυγάδευσαν σε απόμερο σημείο της ταβέρνας, ενώ αστραπιαία βρέθηκε έξω από την ταβέρνα μία ολόκληρη διμοιρία των ΜΑΤ.

Οι κάτοικοι της Κερατέας παρέμεινανα για ώρα έξω από την ταβέρνα και εκεί παρέμενε και η διμοιρία των ΜΑΤ, ενώ ο κ. Πάγκαλος βρισκόταν ακόμα μέσα στην ταβέρνα.

Σε ιστοσελίδα των κατοίκων της Κερατέας και του αγώνα που κάνουν κατά της κατασκευής ΧΥΤΑ, οι κάτοικοι ανήρτησαν φωτογραφίες από την επίθεση κατά του Πάγκαλου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
"Πίσω από το γιαούρτωμα κρύβεται ο ΣΥΡΙΖΑ"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More