Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Η επόμενη μέρα του «πολέμου»

Με τη σκόνη από τον «πόλεμο» στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός να μην έχει καθίσει ακόμα, οι λοιποί …συγγενείς της Σούπερ Λίγκας δίνουν τις δικές τους «μάχες», για την 23η αγωνιστική.

Η ΑΕΚ υποδέχεται στο χωρίς κίνδυνο εισβολής οπαδών, λόγω τιμωρίας, ΟΑΚΑ τον Πανιώνιο με στόχο τη νίκη ώστε να μην μπλέξει σε σενάρια που τη φέρνουν εκτός πλέι οφ.

Ο Άρης κοντράρεται στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, με τους παίκτες του να είναι …φευγάτοι, α λα Σισέ, για Αγγλία και τον επαναληπτικό με την Μάντσεστερ Σίτι για τη φάση των «32» του Europa League, αλλά να θέλουν τη νίκη για μην χάσουν την ευρωπαϊκή πεντάδα.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ψάχνει το «τρίποντο» εντός με τον Ηρακλή, για να παραμείνει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, ενώ η Λάρισα στην Ξάνθη ψάχνει υπερπολύτιμους βαθμούς σωτηρίας.

Αναλυτικότερα οι σημερινοί αγώνες:

Ολυμπιακός Βόλου-Ηρακλής (15:00, NovaSports 2)
Νεοφώτιστος σου λέει μετά… Η ομαδάρα του Τσιώλη παρουσιάστηκε ως… τέτοια και στο θεσσαλικό ντέρμπι και επιβεβαίωσε πως ο (αρχικός) στόχος της παραμονής παραείναι μικρός για εκείνη. Απέναντι στον Ηρακλή -που δεν δίστασε να παραδεχθεί με τον Αστέρα πως εκείνο είναι που θέλει πρώτα να εξασφαλίσει- άντε να του απαγορεύσεις να κοιτάξει και ψηλότερα…

Ατρόμητος-Άρης (17:15, NovaSports 2)
Πού μυαλό για… Superleague! Με το σώμα κουρασμένο από την μάχη με τη Σίτι και το πνεύμα ήδη στη ρεβάνς του Μάντσεστερ, ο Άρης κατεβαίνει στην Αθήνα. Εκεί όπου την κατάσταση… πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Ατρόμητος, αν δεν θέλει να χωθεί ακόμα περισσότερο στα μπλεξίματα -που πάνε να τον (ξανα)βάλουν οι δύο σερί ήττες μακριά από το Περιστέρι.

ΑΕΚ-Πανιώνιος (19:30, NovaSports 1)
Κοίτα τι έκανες… Οι τρεις συνεχόμενες ήττες -και περισσότερο οι τραγικές εμφανίσεις που τις συνόδευσαν- δημιούργησαν συζητήσεις ακόμα και για το αν η ΑΕΚ θα μπει στα play-off! Μπροστά στα καρεκλάκια του ΟΑΚΑ (λόγω της τιμωρίας) και με αντίπαλο που ζορίζεται -αλλά προέρχεται από… γλέντι με «δικέφαλο» (1-0 τον ΠΑΟΚ), η «Ένωση» θα ψάξει την πρώτη εντός έδρας νίκη της μέσα στο 2011 (!)

SKODA Ξάνθη-Λάρισα (19:30, ΝΕΤ)
Η ωραία κι η… μοιραία! Μετά από ένα Σ/Κ όπου η μεν «ξεμπούκωσε» (3-0 τον Ατρόμητο) και η δε «ξεφούσκωσε» (η ήττα από τον Βόλο διέγραψε την αισιοδοξία των τεσσάρων μαζεμένων πόντων), Ξάνθη και Λάρισα σμίγουν στα Πηγάδια. Αν βγουν κι απ’ αυτά «βρεμένοι» οι Θεσσαλοί, τίποτα (ούτε καν μια… βροχή) δεν τους σώζει!

ΠΑΟΚ-Εργοτέλης
(δεν έχει οριστεί ακόμα)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More